en ab al af ar az ba be bu ca chs cht cz da du es fi fn fr ga ge de gr gu ha he hi hu ic in ir es it jp ko la li ma ml mt no pe po por ro ru sr sl slo sw swe ta te taj tu uk vi
  Hrana i nutricionizam - kalorije, vitamini, minerali Hrana i nutricionizam - kalorije, vitamini, minerali je stranica koja donosi podatke o sastojcima svih vrsta hrane.
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • green color
  • red color
Member Area

Zagreb Life

Saturday
Aug 27th
Kako napraviti novi MSN, kako napraviti MSN adresu
altDonosimo jednostavan vodič kako napraviti novu MSN adresu. Kliknite na ovu adresu za prijavu.
U polju Hotmail adresa odaberite željeno ime i odaberite da li želite da vam adresa ima nastavak hotmail.com ili windowslive.com. Slijedi provjera dostupnosti. Klikom na ovaj gumb sustav će provjeriti da li je željeno ime zauzeto. Ako je ponudit će vam neke alternative, ako vam ni jedna ne odgovara izaberite neko drugo ime. U slučaju da je adresa slobodna, dobit ćete poruku da je Člansko ime .... slobodno.
U polju Stvorite lozinku napišite svoju lozinku koju ćete upisivati prilikom prijave, polje ispod služi za potvrdu lozinke. Nikada nemojte izabirati lozinku koja je ista kao i ime mail adrese, najbolja zaštita je kombinacija brojeva i slova.
Polje Zamjenska adresa e-pošte služi za unošenje neke postojeće mail adrese koju koristite radi zaštite u slučaju da zaboravite lozinku. Ako nemate mail adresu odaberite Možete i odabrati sigurnosno pitanje za poništavanje lozinke. Odaberite neko pitanje i napišite odgovor. Ispunite polja Ime, Prezime, Država/regija, Spol, Godina rođenja. Na kraju ostaje unošenje zankova koji su prikazani kao slika u polje ispod. Ako su znakovi nejasni kliknite na Novo da bi se generirali novi ili kliknite na zvučni zapis. Za kraj potvrdite podatke klikom na gumb Prihvaćam. Ako je sve prošlo u redu uspješno ste kreirali svoju mail adresu te je spremna za korištenje :) 
 

Vicevi

Igra BiH protiv Brazila, kad Mujo prekrši Ronaldinja sa 25m od gola. Svi su se igrači hladno okrenuli prema Ronaldinju, a Mujo se jedini okrenuo na gol, pa kaže:
- Ne bih propustio ovaj kvalitetan gol ni za što na svijetu!

Bila jedna baba na utakmici i to hrvatskoj reprezentaciji. Gleda ona tu igru pa kaže:
- Suče, baci im još jednu loptu, vidiš da se svi otimaju za ovu jednu.Mali Ivica je strašno želio 100 eura. Svaki je dan molio Boga da mu ih pošalje, ali nikako da dođu. Odluči on poslati pismo, no u pošti nisu znali što bi s pismom upućenim Bogu, pa su ga poslali u Vladu. Vladu je dirnulo pismo i odluči da ga nagrade i poslati Ivici 5 eura, jer što će malom Ivici toliki novac. I dobio Ivica 5 eura, oduševio se odgovorom i odluči poslati pismo zahvalnosti: Dragi Bože, puno ti hvala kaj si poslal lovu. Samo nemoj više slati preko Vlade nego nekak drukčije jer su lopine maznule 95 eura. Tvoj Ivica.


Dođe plavuša u dućan i vidi natpis - Kupiš dva, treći gratis. Dođe ona na kasu i kaže: - Uzet ću ja ovaj gratis.


Europsko prvenstvo davno završilo i nakon dužeg vremena sretnu se Bilić i Capello i kaže njemu Bilić:
- A di si stari... give me five!


Predsjednik Uprave velike kompanije dobio na poklon karte za koncert za izvedbu Schubertove 'Nedovršene simfonije'.  No, nije mogao ići na koncert i dao je karte jednom od menadžera i rekao mu da ode umjesto njega. Ujutro ga je pitao kako je bilo na koncertu, a menadžer mu uručio sljedeći izvještaj:

1.    U promatranom razdoblju četiri svirača oboe nisu imala što raditi. Njihov broj treba reducirati, a njihove poslove rasporediti ostalima u orkestru.
2.    Svih 12 violina su svirale identične note. To je nepotrebno dupliciranje i te sekcije treba drastično smanjiti.
3.    Nema svrhe da puhači ponavljaju iste dionice koje su već odsvirali gudači. Dakle ta dionica je bespotrebna i treba ukloniti sve dionice koje ponavljaju i koncert skratiti na 20 minuta.
4.    Da je Shubert vodio brigu o tim stvarima, vjerojatno bi i dovršio simfoniju.