Најбољи савети за свакодневни живот

Почетна Чланци Језици

Секс и везе

Савети о заљубљености и љубави, саветовање за парове, заводљиве поруке, заштита, неузвраћене љубави, сломљеног срца, развод.

---------------------------------------------------------

Како живети са алкохолном мужем

Како живети са алкохолном Живети са мужа алкохоличара супруга је тешко од снаге и жене

. бр Живот с алкохолних муж је теже него снагом многе жене су стално морају размишљати о томе где је њихов супруг се сада налази, шта ради, да ли је пијан, у којој се он долази кући Ова непрестана тежак рад, а живот у неизвесности, али с надом да ће једног дана ће се ствари променити. Ако сте у овој ситуацији, прочитајте овај чланак. бр Разговарајте са својим мужем, врло искрено, и сазнати разлоге због којих одлази натраг до алкохола. Што је то снагама? пуно људи, јер је употреба алкохола, јер не успе у животу. На тај начин, они желе да се опере доле жалости, заборавите чак и трезни о његовом неуспелог живота. Међу алкохоличара и оних који су пили на забавама за један ветровит и пао у замку зависности. не конзумирање алкохола током дана осећате лоше, лоше. То је знак да је пацијент тело навикли се на дневном уносу хране у процентима. пристане на овај узрок и заједно одлучите на лечење. Сачувај мужа на психолога или клуб Анонимни алкохоличара. Бити у заједници људи попут њега, може се осећати боље, више сигурни. осећај припадности групи помаже људима овисник. бр Ако имате мужа и децу, она никада неће деградирати оца деце. Немојте бити пристрасан, водити бригу. само за безбедност и здравље деце отац Оцена оставити своју децу немојте се мешати са својим контактима -. ако не угрожавају здравље и животе деце - Деца треба проценити ситуацију Разговарајте с њима о томе отворено кад осећају да су они. су спремни. сигурно бојати за своју породицу , али не заборавите о породичним везама и комуникацији. морате носити заједно као заједница љубави подршке. бр Ако ваш супруг за неколико година је алкохоличар и вас куца и децу, краде новац на пиће, а не видети било који напредак - не брините о својој судбини То ће сигурно бити врло тешко, али чини се разумним за одржавање менталног здравља Ако сте изабрали боцу уместо вас, је његов избор сигурно покушао више пута ... га одвести на терапије - и свакако га хтио ићи тамо да се осећају живљи - .. али упркос вашем инсистирању, планови нису успели То није човек да покоцхаłас јер штети своју децу и себе, ако је муж алкохоличар користи за је насиље, узети медицински испит и заменити бракоразводној парници на суду. живети у миру и здравом линије од, морате да се дистанцира од овог отровног човека. Шта друго, ако је муж разуме проблем и жели лечити, и још једна ствар ако уништити своју породицу и све ваше свет. не би уништити свој живот и будућност деце. узмите судбину у своје руке!


> . Сам договорио време са дечком био је врло лепо, али проблем је да је само један и задњи сусрет био је још ... ја не одговорити на СМСси Шта треба учинити много ме брига.!
> Како опростити пријатеља
> Како да бисте добили ослободити од срамежљивости
> Како ћете знати да вас дечко воли
> Шта учинити да се дечак луди на тачке?
> Фунни пословица
> Афродизијак у храни
> Како украсити сто за Валентиново вечеру
> Како родитељи да вам се свиђа
> Како тврде
> Како знаш да хлади, скоро је до краја
> Како контролисати свој бес
> Како волети своје тело
> Како масажа леђа
> Како слушати особа
> Откријте како откривања превара и ПРЕВАРА карактера неверством партнера
> Како избећи раставу
> Како сретна жена
> Како живети у хармонији са по тазбини
> Шта дечаци желели разговарати?
> Како да део с класе
> Како постати лепши и пожељно
> Како унапредити однос секс и да смањи разлике у сексуалне жеље |? Секс
> имам проблем, јер мој дечко је јако љубоморан на мене као да сам може надокнадити у неким деловима Молим вас, савет?.
> Како се носити са усамљеношћу
> Како да осмисли посебно издање за дан заљубљених | Линкови?
> Како завести пријатеља
> Како на додир вашег партнера
> ЧЕСТИТКЕ ЗА имендан СМС и стихови за имендан
> Желим да знам да ли је то истина од два дана пре менструације може имати полни однос с А када сте неплодни, ако имаш времена 31/12?
Језици
Чланци