Bedste råd til hverdagen

Forside Artikler Sprog

Sex og relationer

Tips om forelskelse og kærlighed, rådgivning til par, forførende beskeder, beskyttelse, ulykkelig kærlighed, knust hjerte, skilsmisse.

---------------------------------------------------------

Hvordan man kan elske

Safe ligesom, hvis du er en hundrede procent sikker på din partners troskab og ærlighed i dette emne gælder muligvis ikke for dig

.
Hvis du er en hundrede procent sikker på din partners troskab og ærlighed i dette emne gælder muligvis ikke for dig, men husk altid at tænke på sikkerheden og samtidig have sex Du ved aldrig hvornår zarazimy .. eller blive en uønsket graviditet Sikker sex er meget vigtigt, og jo før vi indser det, jo bedre. Lad os tage vare på deres helbred til at være i stand til at nyde så længe som muligt. og sex selvfølgelig.
U være en ansvarlig person, er den første og en af ​​de mest
dem. / u Hvis du ikke er ansvarlige for og elsker at have sex med tilfældige partnere og skifter partnere tit, vil før eller senere opleve sundhed. Husk altid passe på dig selv. Brugte strandpromenaden Kondomer, kondomer og et kondom igen. / u Hvis du ikke har råd til kondomer, skal du gå til gynækolog eller det nærmeste hospital og bede om fri vakuum, svamp ... Sex uden kondom kan lide alvorlige sundhedsmæssige konsekvenser, infektioner eller seksuelt overførte sygdomme, hvis du ikke har kondomer zrezygnujcie med fuld respekt og delt Onani poprzestańcie
u Sørg for, at regelmæssige prævention. / u Der er for mange uønskede børn, hvorfor bruge en anden verden. er beskyttet mod graviditet. tilbagetrækning, på trods af optrædener, der ikke er så meget effektiv. Husk, at pillen vil ikke beskytte dig mod sygdom, lige før graviditeten.
u Sandheden er, at om sikker sex kun bør tage sig af manden. / u Siden en masse afhænger af dig, du er mange ting at være uenige, eller mere ting at tilbyde i bytte, hvis der er noget du ikke kan lide. Hvis du er meget seksuelt aktive, har altid kondomer med dem.
u Vælg med omhu seksuelle partnere. / u Lad ikke synes at være til stede her wypatrzony den bedste fyr du gerne ikke bliver smittet. Hvis du kan lide de fyre på én nat, sørge for, at sex vil være sikker med dem. Hold altid kondomer, just in case, hvis en mand har dem. Lad ingen bedrage jer godt rustet hår. Giver en sikker forbindelse, selv en quickie på toilettet skal være sikre.
u holde sig væk fra narkotika for meget alkohol. / u være for meget ripple i hovedet, og du mister din sunde fornuft, deltage i ubeskyttet samleje. Og det er meget farligt.
u Hold alle de gode ting i seksuel renhed / u. blive grundigt rengjort efter hver brug. under ingen omstændigheder låne.
u Hver gang du kigger om anal sex, at hendes partner havde et kondom på / u. i anus hud er meget tyndere og mere modtagelige for infektioner og infektioner. aldrig gå fra anal til vaginal sex direkte, uden bad og omklædning kondomer.


> Hvordan kan du vide, hvis en fyr kan lide dig
> Hvordan vil
> Sådan at overraske kæresten
> . Time Jeg aftalte med sin kæreste var meget rart, men problemet er, at kun én og sidste møde var mere ... jeg ikke svare på en SMSsy Hvad skal jeg gøre en masse omsorg
> Hvordan man bliver populær
> Hvordan til at måle størrelsen af ​​forlovelsesring
> Hvordan at adskille arbejde fra privatliv
> Sådan dekorere et bryllup tabel
> Sådan får du mere sæd
> Sådan at kende nogen via internettet
> . Jeg ved ikke, hvornår de har et frugtbart forelsket i min kæreste i over to år uden beskyttelse, og jeg kan ikke blive gravid, hvad skal jeg gøre.?
> Hvordan til at vælge en pige
> Hvordan til at hjælpe en ven efter en graviditet tab
> Citater om lykke
> Jeg har et dumt problem, men ... jeg ved ikke hvordan man kysser Hvad kan jeg gøre, undtagen selvfølgelig Sådan at kysse en dreng.?
> Sådan date en pige
> Hvordan til at pakke vin for unge par
> Sådan manipulere en mand
> Hvordan til at kontrollere vrede
> For at vise min kone elsker dig stadig
> KÆRLIGHED fjernbetjening beskeder, vers og citater - budskaber forførelse
> Flere måder til maj kedsomhed for voksne
> Hvad pige ikke
> Hvad er navnet på Sasa - betydningen af ​​Sasa
> Sådan at få en skilsmisse kirken
> ting kvinder bør vide om mænd
> Sådan kjole til bryllup
> Hvordan til at organisere et bryllup og et bryllup modetrends i 2011.
> Hvordan høje hæle påvirker køn
> Hvordan at slippe af med hindbær
Sprog
Artikler

København, DanmarkVis stort kort