Bedste råd til hverdagen

Forside Artikler Sprog

Sex og relationer

Tips om forelskelse og kærlighed, rådgivning til par, forførende beskeder, beskyttelse, ulykkelig kærlighed, knust hjerte, skilsmisse.

---------------------------------------------------------

Hvordan man kan elske

Safe ligesom, hvis du er en hundrede procent sikker på din partners troskab og ærlighed i dette emne gælder muligvis ikke for dig

.
Hvis du er en hundrede procent sikker på din partners troskab og ærlighed i dette emne gælder muligvis ikke for dig, men husk altid at tænke på sikkerheden og samtidig have sex Du ved aldrig hvornår zarazimy .. eller blive en uønsket graviditet Sikker sex er meget vigtigt, og jo før vi indser det, jo bedre. Lad os tage vare på deres helbred til at være i stand til at nyde så længe som muligt. og sex selvfølgelig.
U være en ansvarlig person, er den første og en af ​​de mest
dem. / u Hvis du ikke er ansvarlige for og elsker at have sex med tilfældige partnere og skifter partnere tit, vil før eller senere opleve sundhed. Husk altid passe på dig selv. Brugte strandpromenaden Kondomer, kondomer og et kondom igen. / u Hvis du ikke har råd til kondomer, skal du gå til gynækolog eller det nærmeste hospital og bede om fri vakuum, svamp ... Sex uden kondom kan lide alvorlige sundhedsmæssige konsekvenser, infektioner eller seksuelt overførte sygdomme, hvis du ikke har kondomer zrezygnujcie med fuld respekt og delt Onani poprzestańcie
u Sørg for, at regelmæssige prævention. / u Der er for mange uønskede børn, hvorfor bruge en anden verden. er beskyttet mod graviditet. tilbagetrækning, på trods af optrædener, der ikke er så meget effektiv. Husk, at pillen vil ikke beskytte dig mod sygdom, lige før graviditeten.
u Sandheden er, at om sikker sex kun bør tage sig af manden. / u Siden en masse afhænger af dig, du er mange ting at være uenige, eller mere ting at tilbyde i bytte, hvis der er noget du ikke kan lide. Hvis du er meget seksuelt aktive, har altid kondomer med dem.
u Vælg med omhu seksuelle partnere. / u Lad ikke synes at være til stede her wypatrzony den bedste fyr du gerne ikke bliver smittet. Hvis du kan lide de fyre på én nat, sørge for, at sex vil være sikker med dem. Hold altid kondomer, just in case, hvis en mand har dem. Lad ingen bedrage jer godt rustet hår. Giver en sikker forbindelse, selv en quickie på toilettet skal være sikre.
u holde sig væk fra narkotika for meget alkohol. / u være for meget ripple i hovedet, og du mister din sunde fornuft, deltage i ubeskyttet samleje. Og det er meget farligt.
u Hold alle de gode ting i seksuel renhed / u. blive grundigt rengjort efter hver brug. under ingen omstændigheder låne.
u Hver gang du kigger om anal sex, at hendes partner havde et kondom på / u. i anus hud er meget tyndere og mere modtagelige for infektioner og infektioner. aldrig gå fra anal til vaginal sex direkte, uden bad og omklædning kondomer.


> Hvordan til at identificere Alzheimers sygdom
> Hvordan til at tale om sex med sin kæreste
> Hvad er effektiviteten for prævention plaster?
> pierwszyym hvis forholdet eller følgende forhold efter et stykke tid ikke vil gøre ondt at have sex den samme blanding venligst råd, fordi de var bange for ANIA 17
> Hvordan at finde kærligheden på internettet
> Hvordan til at være en mere attraktiv type
> Hvordan man spiller brylluppet bryllupsfest ?
> Hvordan til at tilgive en ven
> du kan hente en mand, der ser mig for første gang i noget andet end udseende?
> Hvordan til at være romantisk
> SMS-beskeder og hilsner til stuehuse stuehuse
> hvordan man holder en mand
> Hvordan til at sige nej
> Sådan at sætte et kondom
> Hvordan til at vælge en film for den første dag
> havde sex med sin kæreste ugen før menstruation To dage senere modtog jeg en periode på næsten tre . Tidligere end normalt dette er normal Kan jeg være gravid?
> Jeg ufrugtbar, kan ikke tælle min tid som jeg havde 27 dage i august sidste år 17
> HVORDAN at være en bedre KISSING Kissing med tungen i min mund og hals
> Funny nytårshilsener og sjove sms - nytårshilsener sms
> Tillykke til diplom og tillykke til graduering
> præventionsmetoder til amning
> Hvor godt fingrer
> firkløver
> . Hvordan til at tabe
> Myter om prævention
> Hvordan man laver en lang distance forhold
> brudt kondom nu hvad skal jeg gøre for at ikke blive gravid?
> Hvordan at komme væk fra dating
> første date med en pige / kvinde hvordan man opfører sig på dagen, og hvad de skal sige og hvad ikke?
> Hvordan til at identificere giftige
Sprog
Artikler

København, DanmarkVis stort kort