Bedste råd til hverdagen

Forside Artikler Sprog

Sex og relationer

Tips om forelskelse og kærlighed, rådgivning til par, forførende beskeder, beskyttelse, ulykkelig kærlighed, knust hjerte, skilsmisse.

---------------------------------------------------------

Sådan opfører den dag i den film

Sådan opfører sig på dagen for de film, alle ønsker at date en mindeværdig oplevelse


Alle ønsker at date en mindeværdig oplevelse kan virke svært, men virkeligheden er meget enkel, hvis du taler med hinanden og have det sjovt Nedenfor finder du instruktioner om, hvordan ... at holde den første dato, forblive længe i hukommelsen .
u Prøv at se deres bedste. / u Til dette skal du bade og bruge en smule af Köln. Vælg det bedste tøj og sørg for de er okay, hvis de ikke pletter dette indtryk. Giv dig selv masser af tid til at forberede, ser ikke sjusket.
strandpromenaden
kommentere deres udseende. / u Du kan sige noget om tøj, hår, eller noget andet. Men du behøver ikke overdrive det, bare tale om, hvad du virkelig lignende, ellers lyder falsk. Hvis intet specielt har fanget din opmærksomhed, lad Kort sagt, det ser godt ud.
u Åben Dør piger / u, og bør altid indføres i første omgang. Det er meget nemt hvordan at imponere en pige. Zapunktujesz med det, og du vil gøre et godt indtryk.
u K / u u upuj og hans og hendes kort. / u Nogle gange kan en pige kan føle sig krænket, at du vil betale, du ønsker den samme løn for dig selv, så spørg, ikke sikker på. om den skulle insistere på, at gebyret for din billet, accepterer du, at men for hende at købe popcorn eller andre snacks.
u
være en gentleman og lad valgte en pige film. / u Hvis filmen ikke er som dine valg, vil du have en dårlig dag.
u film ud af, hvordan hun opfører sig overfor dig. / u Hvis du opdager, at du flytter en smule, og forbedrer dit hår, er det sandsynligvis ikke er alt for fokuseret på filmen, men bliver bedt om at gå med din date. Når du mener, at en pige kom op til dig, kæler med din hånd, hvis du begynder at dreje, ville det betyde det var ikke klar til at gøre din flytning. Hvis du tror, ​​du kan bare tage den anden side, vil det være mindre modig end at tage op, men takket være den pige, føler du ikke har glemt hende, se filmen og denne sang er positiv for resten af ​​dating.

u sige i slutningen af ​​filmen et par ord om ham. / u Tag et par kommentarer om filmen, og spurgte, om hun kunne have en kop kaffe eller en kop varm chokolade på cafe. Hvis han nægter at ledsage dig i din hjem eller vente på hende til hendes vogn. Men hvis du vil tilslutte sig et forslag, drikker kaffe og snak. begynde at tale om det, at føle, at du er interesseret. Når du føler, at det er begrænset til en kontinuerlig samtale om det, skifte emne og snakke om sig selv . Måske er det ikke .. ved en masse om dig, og vi er glade for at vide noget
u kys / u I slutningen af ​​dating, hvis hun står ved siden af ​​dig, touch eller henvende sig til blid kys på munden - ikke bruge sproget, fordi du kan skræmme - ... ikke kysse en pige på kinden, hvis hun ønskede at takke jer kysse der
u Spørg om et telefonnummer / u Hvis du fortæller en pige, der havde en fantastisk tid, eller noget lignende så fortælle mig, at du havde en dejlig tid, og spørge, om man kan kalde det, at nogle gange.
u Vent, indtil den træder Hjem / u, men ikke stå for længe, ​​vil det se mærkeligt. Når en pige kommer ind i hus, gå væk. Hvis det lykkes dig at finde dit vindue opfattelse, smil og vinker til hende, tak vil vide, at du ønsker at lave en aftale med hende endnu.


> . Hvordan komme over pause
> Sådan laver du en guddom
> Sådan overleve en skilsmisse
> Hvordan at være en perfekt mor i loven
> Hvordan til at skabe et succesfuldt forhold
> .. Sådan vinder du en pige
> . Hvordan man laver et godt første indtryk
> How to Lose Friends
> Sådan deler forældrenes ansvar
> Aseksualitet en ny retning
> KÆRLIGHED fødselsdag hilsener og fødselsdag lykønskningskort sjov
> Sådan ser godt ud på den første dag
> Hvordan til at dele med klassen
> . Hvordan at vide, hvis en fyr kan lide dig
> Sådan skal du tage en pige i seng
> Hvordan til at genkende humor
> . Hvordan kan du vide, hvis en fyr ligger
> Sådan vælger du en ældre fyr
> Hvordan til at fortælle om din kæreste er psychopatką
> Bryllup Trends 2011
> Sådan tiltrække sig opmærksomhed fra det modsatte køn
> Sådan ændre seksuel orientering
> Hvordan til at vælge en type
> Hvor kvinder elsker at blive rørt
> . Hvordan glemme kæresten
> Funny sms og sjove sms - sjove budskaber om venskab
> Hvordan til at eliminere falske venner
> Sådan glemme exkæreste
> Hvordan at være en god mor i loven
> Hvordan at slippe af med generthed
Sprog
Artikler

København, DanmarkVis stort kort