Bedste råd til hverdagen

Forside Artikler Sprog

Sex og relationer

Tips om forelskelse og kærlighed, rådgivning til par, forførende beskeder, beskyttelse, ulykkelig kærlighed, knust hjerte, skilsmisse.

---------------------------------------------------------

Sådan overleve en skilsmisse

Sådan overleve en Skilsmisse Skilsmisse er en meget vanskelig situation, ikke kun for ægtefæller, der ønsker at gå, men for hele deres familie

..
Skilsmisse er en meget vanskelig situation, ikke kun for ægtefæller, der ønsker at gå, men for hele deres familie, kan skilsmisse foregå sikkert og være en ubehagelig oplevelse, men det kan også være langt mere smertefuld, når omdannet til en regulær krig, begge vigtige spørgsmål, samt de sædvanlige trivialiteter. Hvis du vil have din skilsmisse er den mindst smertefulde, skal du læse disse instruktioner.
forsøge mægling. ikke indlede skilsmisse advokat fra huset, som i begyndelsen at ødelægge din rigtige forholdet mellem mand og helt umuligt at nå til enighed om denne situation. Kontakt en skilsmisse mægler. Dette vil hjælpe dig med at kommunikere med din ex om forskellige emner. Mediation er billigere og hurtigere end alle de krav, og også fremmer et bedre samarbejde.
snak med en advokat. Hvis mand er ikke enig til mægling, eller kravet er helt latterligt, er det vigtigt at søge en god juridisk rådgivning. advokat vil fortælle dig, hvad hver enkelt af jer kan komme til loven i retten og mere rentable, eller vil opfylde kravene i ægtefællen, hvis straffen idømt af domstolen .
Beslut hvad der skal være din reaktion. Husk, at skilsmisse er ikke kun ødelægge jeres forhold, men hvordan kan du tænke over det. Du skal være opmærksom på, at dette er, hvordan det vil opføre sig under en skilsmisse vil være fremtiden for dig og dine børn. Skilsmisse er ikke slutningen af ​​sit liv, endsige deres børns liv, så du skal ikke gå til ham på denne måde. Tænk over adskillelsen fra sin mand at åbne et nyt kapitel i dit liv eller en ny udfordring. kan nemt gå igennem en skilsmisse, og fandt senere i hans liv, hans fordele.
fokusere på det positive. Du er nødt til at fokusere på de positive aspekter af skilsmisse. I begyndelsen kan være du vil være hårdt, men tænk nøje om dit ægteskab var fuld af spænding, gensidig forstillelse, eller måske de bare ikke er lykkelig i det. Se den med en bedre hånd, kan du nu starte helt forfra, og bedre form for hans liv.
Tal med din tidligere partner. enighed om, hvordan at foretage en skilsmisse, som havde den mindst negative indvirkning på deres børn. Nogle gange er det ikke er muligt, men i det mindste på dette spørgsmål bør prøve.
ur i ord. Når børnene prøver at sige kun gode ting om sin far. se ham som en forælder, og så snart du har mulighed for at gøre dette, fortælle dine børn, at de er heldige at have sådan en god far.
husker hans far. se, at dine børn altid vil være i stand til at fejre Fars dag, fødselsdage og navnedage, og din tidligere ægtefælle. resultater fremhæve, at bekymrer sig om deres forhold til deres far endnu altid været god og tæt på trods af din adskillelse. Hvis din ex-partner vil gøre det samme for dig, skal du ikke betale nogen opmærksomhed, nogen bedre end ham.
eller forældre. Der er intet galt med at være en ven til deres børn, især når de går gennem en vanskelig periode i forbindelse med en skilsmisse. Husk, at frem for alt du er deres mor, og du bør respektere og disciplin. nu! leve dit eget liv. være en god forælder er blot ét aspekt af dit liv. Husk, at du har ret til fritid og underholdning. Når børn tilbringer tid sammen med din far, du laver en date med venner eller gøre noget du ikke har tid sammen med deres børn.
Przebolej adskillelse. Skilsmisse kan ødelægge dit liv, hvis du dvæle ved det urimeligt. stoppe op og Tænk over det fra livet. Når man dør af lykke lukker, andre åbne for dig.


> Hvordan til at gøre kærlighed til en jomfru
> Sådan udvide forholdet mellem mand
> hvordan man kan reducere omkostningerne ved skilsmisse
> Hvordan skal man behandle med ulykkelig kærlighed
> Hvordan man bliver en Gigolo
> Sådan laver du en vielsesring til håret
> Sådan tiltrække sig opmærksomhed fra en dreng fra skolen
> Sådan skal du tage en pige i seng
> Jeg vil gerne vide, om dette er sandt af de to dage før menstruation kan have sex med A, når du er infertile, hvis du har tid 31,12?
> Hvordan kan man foretage i det private liv og arbejdsliv
> Hvad er navnet på Sara - betydningen af ​​navnet Sara
> går omkring 30 sekunder tilbage fra niedoszlo sex og ejakulere, hvilket er sandsynligheden for, at min kæreste er gravid, og at hendes periode er uregelmæssig i november ..
> Hvem skal betale på dagen?
> . Hvordan at vide, hvis en fyr kan lide dig
> Som vielsesringe på en ny måde at leve
> Hvad sjovt at arrangere et bryllup?
> Sådan opfører den første dag
> Sådan laver du en vignet fra hofterne
> Sådan kærtegne en kvinde hænder
> Hvordan man laver en brudebuket Kate Middleton
> Hvordan man ikke at lade sig narre af bedrager ægtefælle
> Hvordan til at vælge en gave første bryllupsdag
> Hvordan til at vælge en kæreste i skolen
> Hvad tror du piger du bemærket det?
> Hvordan laver dekorative kugler af blomster til bryllup
> Hvordan til at få drengene ud af skolen
> Forført af SIGN vinde piger, piger for forholdet og en gave til en kæreste hvordan man vinder en ældre pige og de generte piger
> Sådan undgår du problemer med sin svigermor
> Sådan behage en mand
> Sådan vælger lingeri til et bryllup
Sprog
Artikler

København, DanmarkVis stort kort