Bedste råd til hverdagen

Forside Artikler Sprog

Sex og relationer

Tips om forelskelse og kærlighed, rådgivning til par, forførende beskeder, beskyttelse, ulykkelig kærlighed, knust hjerte, skilsmisse.

---------------------------------------------------------

Sådan overleve en skilsmisse

Sådan overleve en Skilsmisse Skilsmisse er en meget vanskelig situation, ikke kun for ægtefæller, der ønsker at gå, men for hele deres familie

..
Skilsmisse er en meget vanskelig situation, ikke kun for ægtefæller, der ønsker at gå, men for hele deres familie, kan skilsmisse foregå sikkert og være en ubehagelig oplevelse, men det kan også være langt mere smertefuld, når omdannet til en regulær krig, begge vigtige spørgsmål, samt de sædvanlige trivialiteter. Hvis du vil have din skilsmisse er den mindst smertefulde, skal du læse disse instruktioner.
forsøge mægling. ikke indlede skilsmisse advokat fra huset, som i begyndelsen at ødelægge din rigtige forholdet mellem mand og helt umuligt at nå til enighed om denne situation. Kontakt en skilsmisse mægler. Dette vil hjælpe dig med at kommunikere med din ex om forskellige emner. Mediation er billigere og hurtigere end alle de krav, og også fremmer et bedre samarbejde.
snak med en advokat. Hvis mand er ikke enig til mægling, eller kravet er helt latterligt, er det vigtigt at søge en god juridisk rådgivning. advokat vil fortælle dig, hvad hver enkelt af jer kan komme til loven i retten og mere rentable, eller vil opfylde kravene i ægtefællen, hvis straffen idømt af domstolen .
Beslut hvad der skal være din reaktion. Husk, at skilsmisse er ikke kun ødelægge jeres forhold, men hvordan kan du tænke over det. Du skal være opmærksom på, at dette er, hvordan det vil opføre sig under en skilsmisse vil være fremtiden for dig og dine børn. Skilsmisse er ikke slutningen af ​​sit liv, endsige deres børns liv, så du skal ikke gå til ham på denne måde. Tænk over adskillelsen fra sin mand at åbne et nyt kapitel i dit liv eller en ny udfordring. kan nemt gå igennem en skilsmisse, og fandt senere i hans liv, hans fordele.
fokusere på det positive. Du er nødt til at fokusere på de positive aspekter af skilsmisse. I begyndelsen kan være du vil være hårdt, men tænk nøje om dit ægteskab var fuld af spænding, gensidig forstillelse, eller måske de bare ikke er lykkelig i det. Se den med en bedre hånd, kan du nu starte helt forfra, og bedre form for hans liv.
Tal med din tidligere partner. enighed om, hvordan at foretage en skilsmisse, som havde den mindst negative indvirkning på deres børn. Nogle gange er det ikke er muligt, men i det mindste på dette spørgsmål bør prøve.
ur i ord. Når børnene prøver at sige kun gode ting om sin far. se ham som en forælder, og så snart du har mulighed for at gøre dette, fortælle dine børn, at de er heldige at have sådan en god far.
husker hans far. se, at dine børn altid vil være i stand til at fejre Fars dag, fødselsdage og navnedage, og din tidligere ægtefælle. resultater fremhæve, at bekymrer sig om deres forhold til deres far endnu altid været god og tæt på trods af din adskillelse. Hvis din ex-partner vil gøre det samme for dig, skal du ikke betale nogen opmærksomhed, nogen bedre end ham.
eller forældre. Der er intet galt med at være en ven til deres børn, især når de går gennem en vanskelig periode i forbindelse med en skilsmisse. Husk, at frem for alt du er deres mor, og du bør respektere og disciplin. nu! leve dit eget liv. være en god forælder er blot ét aspekt af dit liv. Husk, at du har ret til fritid og underholdning. Når børn tilbringer tid sammen med din far, du laver en date med venner eller gøre noget du ikke har tid sammen med deres børn.
Przebolej adskillelse. Skilsmisse kan ødelægge dit liv, hvis du dvæle ved det urimeligt. stoppe op og Tænk over det fra livet. Når man dør af lykke lukker, andre åbne for dig.


> havde sex med sin kæreste ugen før menstruation To dage senere modtog jeg en periode på næsten tre . Tidligere end normalt dette er normal Kan jeg være gravid?
> Sådan at berolige en kvinde
> Jeg tog ppiller gennem årene, havde derefter en pause . Ændring pille i 1,5 måneder, og nu kan jeg stadig risiko for graviditet?
> Hvor heldig dreng
> Hvordan til at finde manden i hendes liv
> Hvordan forbereder man for første gang
> Sådan opfører den første dag
> . Sådan at forføre ham
> How to Lose Friends
> Hvordan til at holde svigermor under ét tag
> Pearl Index, effektiviteten af ​​prævention
> Hvordan at holde forretningshemmeligheder
> Jeg har et dumt problem, men ... jeg ved ikke hvordan man kysser Hvad kan jeg gøre, undtagen selvfølgelig Sådan at kysse en dreng.?
> Sådan at fange en mand for forræderi
> Hvordan kan man øge mængden af ​​sæd
> . Hvordan glemme kæresten
> Hvordan til at være en mand
> Hvordan laver silkepapir blomst bold
> Det er godt at blive gift?
> Hvordan overbeviser man en pige
> Principper for at give bryllup gaver
> Sådan tiltrække sig opmærksomhed fra en dreng fra skolen
> Hvordan til at fortælle mine forældre, at jeg er bøsse
> Hvordan bliver et mere attraktivt og ønskværdigt
> Sådan forføre en gift kvinde
> Hvordan til at være romantisk, interessante piger og smuk
> KÆRLIGHED fødselsdag hilsener og fødselsdag lykønskningskort sjov
> Hvordan til at kysse lidenskabeligt
> SMS-beskeder og sjove fødselsdag sjove indlæg - sjove fødselsdag beskeder til
> hvem er de bedste positioner for første gang
Sprog
Artikler

København, DanmarkVis stort kort