Bedste råd til hverdagen

Forside Artikler Sprog

Sex og relationer

Tips om forelskelse og kærlighed, rådgivning til par, forførende beskeder, beskyttelse, ulykkelig kærlighed, knust hjerte, skilsmisse.

---------------------------------------------------------

Hvordan overbeviser man en pige

Hvordan overbeviser man en pige Nogle mennesker kan nemt få adgang til den pige, som aldrig vidste, var at ringe til dato med det samme og få deres tilladelse


Nogle mennesker kan nemt få adgang til den pige, som aldrig vidste, var at opfordre til dato med det samme og få deres samtykke, men hvis du var en af ​​disse mennesker nok ikke czytałbyś denne artikel .. mange af os er meget lettere at få til det lidt langsommere. Det skal først overbevise en pige, og hvordan du gør det, vil du lære nedenfor.
langsomt nærmer sig. Lad det være, at hun indså bare for at nå det. Tag din tid gå i hans retning, og ikke at skræmme pigen bag hende pludselige tilsynekomst. Stå ikke for tæt på hende. ikke ønsker at virke farlig. nu! Lad dit kropssprog fortæller dig en afslappet og venlig. Hvis du ligner periode, hun også begynder at nervøs.
De fleste af de tekster, at afhente lyder rigtig dårligt. Men ikke alle det samme. bedste og mest effektive af disse tekster er ikke nødvendigvis sofistikeret internettet. Prøv en enkel måde at starte en samtale. For eksempel, hvis du møder pigen i butikken, bad om hans mening om produktet hvem vil købe. Hvis du møder hende i parken og se en abstrakt skulptur der, så spørg hende, hvordan hun forstår. Zagadnij som det henkastet. Dette er en bedre måde end at vise, at for enhver pris, du ønsker at imponere.
ikke bekymre sig om hvad der ved første øjekast, vil du se genert. Det er altid bedre end at være cwaniakiem.
ikke snakke for meget præget af konstant at tale om sig selv. Lad samtalen flyde fra begge sider. Hvis en pige er klar til forhandlinger, er også klar lytte. hende til at engagere sig i samtalen. Stil spørgsmål, som jeg ikke kan svare ja eller nej.
Husk, jo mere fokuseret din opmærksomhed på det, jo mindre du fokusere på dig selv og din nervøsitet.
Prøv at opføre sig naturligt. Vær dig selv., pige, du mødte den virkelige dig. Hvis zauroczysz hende som en person, hvem du er, overveje, hvad der sker, når lærer sandheden og finde ud af, hvem du virkelig?
Under en samtale med en pige, være opmærksom på din krop sprog. Resultatet vil fortælle dig, hvis du er interesseret person og hvad du siger. Brugte Folk sender en masse romantiske signaler, som ikke engang kender. Hvis hun efterligner dine bevægelser, og fra tid til anden at kigge på dine læber, når du siger, er de helt sikkert positive tegn.
Hvis du møder pigen efter den første tid, og det er usandsynligt, at hun vil mødes igen, kan du bede om hendes telefonnummer. Men hvis det er at mødes regelmæssigt, du er i en meget bedre position.
Prøv at snakke med hende flere gange, før hun blev inviteret til denne dato vil fortælle dig, hvad det er, og hvad de er interesseret vil det være for dig meget nyttige informationer ... Home Page - Jo mere du ved om det, jo bedre vil du være klar til det , at invitere hende på en dato Home -. vant til det i samtale med hinanden, Det vil være bare en anden fremmed, som inviterede hende til den kraft, men den person, du ofte se hjemmeside -. Du vil også lære om det er egnet til dig
Du kan også søge efter visuelle spor, der fortæller om hendes personlighed Overhold .. tøj, frisure og andre funktioner side -. Hvis skjorten er temaet fra filmen eller båndet, vil det være temmelig indlysende indikator for, hvad du elsker at bruge denne viden, når de tænker stedet for en dato
.. - Glem ikke, at man nogle gange nødt til at være diskret med at lede efter beviser, hvis det blev stirrede på hendes skjorte, kan du føle, at man stirrer på mit bryst
I de indledende faser for at undgå seriøs diskussion af potentielt kontroversielle emner Det er godt ... at den generelle idé om sit syn på religion eller politik. Men først, skal du ikke gå ind i dette emne. du vælger dato og har en god tid og ikke betale tvist eller diskussion.


> hvordan man kan hoppe en pige
> . Sådan flirte
> Kærlighed porukice sms og sms-beskeder nye kærlighed
> Jeg ønskede at vide, hvis du havde sex med sin kæreste i en uge, før din periode hver dag, da muligheden for graviditet?
> Hvordan kan du vide, hvis en fyr kan lide dig
> Er det okay at hendes ven bryllup penge?
> ?. Hvordan til at dekorere et bryllup tabel tilbehør Sød
> Små noter for kærlighed og for kærlighed SMS-beskeder
> Hvordan til at tilbringe Valentinsdag derhjemme |? Links
> . Hvordan smuvati pige via Facebook
> Hvordan til at vælge en brudekjole
> Sådan ser godt ud på den første dag
> Sådan udføres en stille 69 |? Sex
> Topdomæneadministratoren Internettet
> Sådan gendannes hurtigt efter pausen
> Sådan vælger du den rigtige gave til din kæreste eller kone til Valentinsdag |? Love
> Jeg vil gerne vide, om dette er sandt af de to dage før menstruation kan have sex med A, når du er infertile, hvis du har tid 31,12?
> Hvordan kan man øge dine chancer for at blive gravid
> Sådan forene skilsmissebarn
> Sådan forelsket i en pige
> Hvordan til at falde i kærlighed med en tidligere kæreste
> Hvordan at være miljøvenlig
> Hvad betyder navnet Rea - betydningen af ​​Rea
> Hvordan at finde kærligheden på internettet
> Hvordan at vinde sympati af vedtægter
> Sådan finder du tabt eller handicappede familiemedlemmer under krigen
> Hvordan at vælge en god håndklæde
> For at fejre jubilæet
> Hvordan til at helbrede et ægteskab
> Hvordan til at vælge en forlovelsesring
Sprog
Artikler

København, DanmarkVis stort kort