Bedste råd til hverdagen

Forside Artikler Sprog

Sex og relationer

Tips om forelskelse og kærlighed, rådgivning til par, forførende beskeder, beskyttelse, ulykkelig kærlighed, knust hjerte, skilsmisse.

---------------------------------------------------------

For at undgå konflikter

For at undgå konflikter Konflikter i relationer med ægtefæller, kan familie, kolleger eller venner indflydelse på din personlige udvikling, succes og trivsel

Brugte konflikter i relationer med ægtefæller, familie, kolleger eller venner kan påvirke din personlige udvikling, succes og velstand, hvis kvaliteten af ​​relationer med andre er vigtigt for dig at blive involveret og forsøge at få dem til at lykkes her .. er hvad der vil hjælpe dig med at opnå denne tilstand.
u Prøv at forstå de værdier, vejlede andre / u uenigheder og konflikter opstår, når dine værdier er på kant med familie værdier, og hvis du er i stand til at opfylde dine forventninger. siger andre om, hvad der er vigtigt for dig. Find ud af, hvad der er vigtigt for dine kære, beder dem om det eller se deres handlinger. vide, hvilket er vigtigt for andre og for dig selv, du kan undgå unødige konflikter.
u lære at lytte. / u Alle mennesker ønsker at blive respekteret og taget alvorligt. Når du lytter opmærksomt uden at afbryde, du viser respekt for den, der ringer. lade folk fortælle dig om de bøger man læser, hvad der skete, de følelser du føler. Omhyggelig lytning vil hjælpe dig at lære en masse om deres værdier og forventninger. nu! u Vis din venlighed. / u Den nemmeste måde at vise stemningen er venligt smil. få andre til at føle din varme ved at tilbyde et venligt ord eller hjælp. Sætter pris på dine talenter og resultater. Give Tak, vi værdsætter jeres indsats. Vis din støtte er nødvendig tonefald, holdning og handling.
u undgå tvister. / u Skjul ego og stolthed i lommen. I hævder mennesker ønsker at bevise sin sag ved hjælp af vold, trusler og fornærmelser. i sådanne stridigheder, ingen vinder. Brugte dig tilbage og se på situationen fra et andet perspektiv. Prøv at gå på kompromis. tilgive andre, når de har begået fejl. Hvis du laver en fejl, indrømme det og undskylde.
u give og tage . / u andre giver, hvad der er bedst for dig og tage, hvad du tilbyder. Del din tid og indsats, men ikke forvente noget til gengæld. Gode gerninger er de priser selv, lad rydder traumer og sorg.
u Advar om deres følelser. / u Spørg om, hvad du har brug for. mennesker kan ikke læse dine tanker. tale deres anmodninger med et smil på hans ansigt, enten direkte, ikke bruger flertydighed og undertoner. interagere med miljøet og dele med ham deres følelser huller;. ... regeringer og andre giver dig mulighed for bedre at forstå
u udvikle tillid / u Tillid er grundlaget for et sundt forhold er altid holder sine løfter, så andre ved, at de kan stole på dig.


> Hvad betyder navnet Patricia - Patricia betydningen af ​​navne
> Hvordan finder en pige over internettet
> Jeg har ikke haft en menstruation juli, og fik kun 1 august beregne frugtbare og ufrugtbare dage kan jeg blive gravid, hvis du elskede den 13 dage cyklus.?
> brudt kondom nu hvad skal jeg gøre for at ikke blive gravid?
> Hvordan man har en borgerlig ceremoni
> Hvordan til at læse dine tanker
> Hvordan gal kæreste
> den vellykkede sexliv 5 poster
> noget at snakke om med en pige?
> Sådan invitere kæresten på dagen
> Hvordan man vælger et bryllup kage
> Hvordan man laver en brudebuket
> .... Hvordan nærmer sig en pige
> Sådan vælger du den rigtige gave til din kæreste eller kone til Valentinsdag |? Love
> KORT STIHOVI til bryllupsrejse og tekster til en kærlighedserklæring
> Hvordan skal man behandle med smertefulde erindringer
> Sådan at bede en pige at gå
> Hvad fejl for at undgå på en første date
> Velegnet kærlighed ..
> Hvordan til at være en god dreng
> . Jeg ved ikke, hvornår de har et frugtbart forelsket i min kæreste i over to år uden beskyttelse, og jeg kan ikke blive gravid, hvad skal jeg gøre.?
> ? Hvad er en kondom
> Sådan forelsket i en pige
> Sådan laver du en pige at være lykkelig
> Idéer til første dans
> Hvordan til at flirte på GG
> Sådan indstilles et bryllup dato
> ! Hvor skal vi hen urolog eller en frugtbarhed test, hvor vi hjælper połroku kærlighed med min forlovede, og stadig få tid Tak People
> Hvordan beslutter jeg mig på en brudekjole?
> Hvordan til at se godt ud på den dag
Sprog
Artikler

København, DanmarkVis stort kort