Bedste råd til hverdagen

Forside Artikler Sprog

Sex og relationer

Tips om forelskelse og kærlighed, rådgivning til par, forførende beskeder, beskyttelse, ulykkelig kærlighed, knust hjerte, skilsmisse.

---------------------------------------------------------

For at undgå konflikter

For at undgå konflikter Konflikter i relationer med ægtefæller, kan familie, kolleger eller venner indflydelse på din personlige udvikling, succes og trivsel

Brugte konflikter i relationer med ægtefæller, familie, kolleger eller venner kan påvirke din personlige udvikling, succes og velstand, hvis kvaliteten af ​​relationer med andre er vigtigt for dig at blive involveret og forsøge at få dem til at lykkes her .. er hvad der vil hjælpe dig med at opnå denne tilstand.
u Prøv at forstå de værdier, vejlede andre / u uenigheder og konflikter opstår, når dine værdier er på kant med familie værdier, og hvis du er i stand til at opfylde dine forventninger. siger andre om, hvad der er vigtigt for dig. Find ud af, hvad der er vigtigt for dine kære, beder dem om det eller se deres handlinger. vide, hvilket er vigtigt for andre og for dig selv, du kan undgå unødige konflikter.
u lære at lytte. / u Alle mennesker ønsker at blive respekteret og taget alvorligt. Når du lytter opmærksomt uden at afbryde, du viser respekt for den, der ringer. lade folk fortælle dig om de bøger man læser, hvad der skete, de følelser du føler. Omhyggelig lytning vil hjælpe dig at lære en masse om deres værdier og forventninger. nu! u Vis din venlighed. / u Den nemmeste måde at vise stemningen er venligt smil. få andre til at føle din varme ved at tilbyde et venligt ord eller hjælp. Sætter pris på dine talenter og resultater. Give Tak, vi værdsætter jeres indsats. Vis din støtte er nødvendig tonefald, holdning og handling.
u undgå tvister. / u Skjul ego og stolthed i lommen. I hævder mennesker ønsker at bevise sin sag ved hjælp af vold, trusler og fornærmelser. i sådanne stridigheder, ingen vinder. Brugte dig tilbage og se på situationen fra et andet perspektiv. Prøv at gå på kompromis. tilgive andre, når de har begået fejl. Hvis du laver en fejl, indrømme det og undskylde.
u give og tage . / u andre giver, hvad der er bedst for dig og tage, hvad du tilbyder. Del din tid og indsats, men ikke forvente noget til gengæld. Gode gerninger er de priser selv, lad rydder traumer og sorg.
u Advar om deres følelser. / u Spørg om, hvad du har brug for. mennesker kan ikke læse dine tanker. tale deres anmodninger med et smil på hans ansigt, enten direkte, ikke bruger flertydighed og undertoner. interagere med miljøet og dele med ham deres følelser huller;. ... regeringer og andre giver dig mulighed for bedre at forstå
u udvikle tillid / u Tillid er grundlaget for et sundt forhold er altid holder sine løfter, så andre ved, at de kan stole på dig.


> Sådan indstilles tabellen
> Sådan glemme alt om kærlighed
> Status af kærlighed kærlighed til ham statusser
> Sådan hjælper du dit barn efter en skilsmisse
> Hvordan til at styre økonomien i et ægteskab
> Hvilken farve guider dig til brylluppet?
> ?. hvordan man kan bryde en løgner
> Sådan at lytte til sige
> Sådan at appellere til drenge
> Sådan kjole til bryllup
> Hvordan man vælger et bryllup Bouquet
> .. hvordan du forbedrer din Memory
> Hvordan man vælger et bryllup gave
> Hvordan til at udføre de opgaver af brudepigerne
> Hvordan til at være en pålidelig ven
> Hvordan til at leve i harmoni med de inlove
> Hvordan til at gøre kærlighed til en jomfru
> Hvordan man undgår fejl på den første date tips for kvinder
> Sådan reagerer du på sin første indlæg |? Links
> Sådan at sætte en serviet på lilje
> Sådan indstilles et bryllup dato
> Hvordan at vælge smykker til brudekjole
> Hvordan til at opretholde gode relationer med forældre
> Hvad betyder navnet Lea - betydningen af ​​Lea
> Hvordan til at vælge vielsesringe
> Hvordan odkochać
> Sådan tiltrække sig opmærksomhed fra en dreng fra skolen
> Hvis det ikke at gå på bryllupsrejse
> Sådan afbryde fjerntliggende |? Links
> Hvad betyder navnet Vesna - Vesna betydningen af ​​navne
Sprog
Artikler

København, DanmarkVis stort kort