Bedste råd til hverdagen

Forside Artikler Sprog

Sex og relationer

Tips om forelskelse og kærlighed, rådgivning til par, forførende beskeder, beskyttelse, ulykkelig kærlighed, knust hjerte, skilsmisse.

---------------------------------------------------------

Hvordan barnet efter skilsmissen

At være et barn efter en skilsmisse, hvis du er en forælder, der i øjeblikket verserer skilsmisse og bekymrede for, hvordan børnene klarer med forandringer, gode nyhed er, at de fleste børn er meget hårdføre og kan hurtigt tilpasse sig til ændringer

.
Hvis du er en forælder, der i øjeblikket verserer skilsmisse og bekymrede for, hvordan børnene klarer med forandringer, gode nyhed er, at de fleste børn er meget hårdføre og kan hurtigt tilpasse sig ændringer Nedenfor Der er flere faktorer at tage hensyn opfostre børn efter skilsmisse.
Husk på, at de fleste børn foretrækker at bo hjemme hos den ene forælder end med begge forældre, der er hele tiden med hinanden og skændes og slås og slås med hinanden.
Bemærk, at for et stykke tid, og du og dit barn at tilpasse sig ændringerne. liv vil blive hverken bedre eller værre. vil kun være anderledes.
, at barnet ikke kan lide beslutningen om at skilsmisse betyder ikke, at skilsmisse ikke virker for godt for dig, din ægtefælle og barn.
faktum, at du vælger at leve adskilt fra din ægtefælle, betyder ikke, at en af ​​jer vil have nogen indvirkning på barnets opdragelse. vil fortsat være ansvarlig for det. Sørg for at dit barn ved, at. at du er skilles din partner, ikke et barn. nu! opdrage dit barn, at dette ikke er en grund til skilsmisse.
tale åbent med dit barn om deres frygt og prøve ham, at det kan fortsætte med at stole på.
forsøger at mindske usikkerheden. Nogle gange kan barnet frygte være værre end ting er i virkeligheden. Hvis et barn ved, hvad de kan forvente, de vil føle sig sikrere og hurtigere at tilpasse sig nye situationer.
undgå unødvendige ændringer. Hvis du ikke behøver at omskrive deres barn til en anden skole eller børnehave, gør det ikke. Daglig tidsplan bør ikke være meget forandring
Mind dine børn om de positive aspekter ved skilsmisse - ... og ikke kun den negative side, for eksempel, kan det være fred i hjemmet og kan bruge mere tid på barnet
Husk disciplin . Barnet skal vide, at du stadig er under kontrol, og det er nødvendigt at respektere din autoritet. nu! Bed dit barn om at hjælpe med husarbejdet. Sørg for, at den type husstand vil blive skræddersyet til deres behov og evner. Hvis du arbejder med dit barn komplekse forhold mellem dig vil styrke endnu mere.
ur omhyggeligt for at se, om dit barn ikke har problemer i skolen eller blandt jævnaldrende, på grund af sin skilsmisse. nu! Hjælp dit barn til at løse alle problemer. Hvis du ikke er i stand til at klare, Spørg eksperterne.
siger aldrig en negativ indvirkning på din eksmałżonku. barn behøver ikke at kende detaljerne i deres argumenter og misforståelser. Alle de fornærmelser rettet mod sin adresse ville være vanskeligt at skade et barn. Husk, at din ex-ægtefælle er en forælder til deres barn. Han elsker dig, og at der derfor ikke ønsker at høre jeres gensidige beskyldninger.
aldrig at holde styr på dit barn at kommunikere med deres eksmałżonkiem. barn bør ikke være i en finansiel mellemmand eller nogen anden. Prøv at skabe en åben dialog med din ex.


> Sådan at fange en mand for forræderi
> Hvor god er kærlighed
> Hvordan at finde en god mand
> ?. Hvordan man organiserer en civil ceremoni for formelt at åbne
> Er jeg gravid min menstruation er forsinket med 21 dage, og jeg har trang til søde og sure, og jeg er bange for, at jeg er en fyr efterlod mig en måned siden at bede om råd Monika23?
> Sådan laver du en pige at være lykkelig
> Ideer til julegaver
> ?. hvordan man kan bryde en løgner
> Hvordan til at være en mere attraktiv type
> Sådan opbevarer brudebuketten
> Hvordan til at måle størrelsen af ​​forlovelsesring
> Sådan at blive en bedre ægtemand
> STIHOVI om forbudt kærlighed, sange om forbudt kærlighed og trist kærlighed beskeder
> Sådan krydre gift liv
> .. Hvordan at gøre parfume
> Sådan gendannes en kæreste
> Hvordan til at vælge en gave til hans kone
> Hvad er det hedder det?
> Sådan opfører den første dag
> Sådan ser godt ud på den første dag
> Sådan laver du et bryllup foto
> Hvordan til at passe sin mand
> Sådan at berolige en kvinde
> Sådan aktiveres en kæreste i sengen
> anonym Valentine
> Hvordan kan jeg vide, at drengen er forelsket i?
> Hvordan til at tale med sin mand
> Hvordan til at dekorere en blomst gave papir
> At gøre forældre med kæresten
> Sådan udvide forholdet mellem mand
Sprog
Artikler

København, DanmarkVis stort kort