Bedste råd til hverdagen

Forside Artikler Sprog

Sex og relationer

Tips om forelskelse og kærlighed, rådgivning til par, forførende beskeder, beskyttelse, ulykkelig kærlighed, knust hjerte, skilsmisse.

---------------------------------------------------------

Hvordan barnet efter skilsmissen

At være et barn efter en skilsmisse, hvis du er en forælder, der i øjeblikket verserer skilsmisse og bekymrede for, hvordan børnene klarer med forandringer, gode nyhed er, at de fleste børn er meget hårdføre og kan hurtigt tilpasse sig til ændringer

.
Hvis du er en forælder, der i øjeblikket verserer skilsmisse og bekymrede for, hvordan børnene klarer med forandringer, gode nyhed er, at de fleste børn er meget hårdføre og kan hurtigt tilpasse sig ændringer Nedenfor Der er flere faktorer at tage hensyn opfostre børn efter skilsmisse.
Husk på, at de fleste børn foretrækker at bo hjemme hos den ene forælder end med begge forældre, der er hele tiden med hinanden og skændes og slås og slås med hinanden.
Bemærk, at for et stykke tid, og du og dit barn at tilpasse sig ændringerne. liv vil blive hverken bedre eller værre. vil kun være anderledes.
, at barnet ikke kan lide beslutningen om at skilsmisse betyder ikke, at skilsmisse ikke virker for godt for dig, din ægtefælle og barn.
faktum, at du vælger at leve adskilt fra din ægtefælle, betyder ikke, at en af ​​jer vil have nogen indvirkning på barnets opdragelse. vil fortsat være ansvarlig for det. Sørg for at dit barn ved, at. at du er skilles din partner, ikke et barn. nu! opdrage dit barn, at dette ikke er en grund til skilsmisse.
tale åbent med dit barn om deres frygt og prøve ham, at det kan fortsætte med at stole på.
forsøger at mindske usikkerheden. Nogle gange kan barnet frygte være værre end ting er i virkeligheden. Hvis et barn ved, hvad de kan forvente, de vil føle sig sikrere og hurtigere at tilpasse sig nye situationer.
undgå unødvendige ændringer. Hvis du ikke behøver at omskrive deres barn til en anden skole eller børnehave, gør det ikke. Daglig tidsplan bør ikke være meget forandring
Mind dine børn om de positive aspekter ved skilsmisse - ... og ikke kun den negative side, for eksempel, kan det være fred i hjemmet og kan bruge mere tid på barnet
Husk disciplin . Barnet skal vide, at du stadig er under kontrol, og det er nødvendigt at respektere din autoritet. nu! Bed dit barn om at hjælpe med husarbejdet. Sørg for, at den type husstand vil blive skræddersyet til deres behov og evner. Hvis du arbejder med dit barn komplekse forhold mellem dig vil styrke endnu mere.
ur omhyggeligt for at se, om dit barn ikke har problemer i skolen eller blandt jævnaldrende, på grund af sin skilsmisse. nu! Hjælp dit barn til at løse alle problemer. Hvis du ikke er i stand til at klare, Spørg eksperterne.
siger aldrig en negativ indvirkning på din eksmałżonku. barn behøver ikke at kende detaljerne i deres argumenter og misforståelser. Alle de fornærmelser rettet mod sin adresse ville være vanskeligt at skade et barn. Husk, at din ex-ægtefælle er en forælder til deres barn. Han elsker dig, og at der derfor ikke ønsker at høre jeres gensidige beskyldninger.
aldrig at holde styr på dit barn at kommunikere med deres eksmałżonkiem. barn bør ikke være i en finansiel mellemmand eller nogen anden. Prøv at skabe en åben dialog med din ex.


> Sådan kurere for tidlig sædafgang
> Hvordan til at fortælle en løgn
> Hvordan at finde kærligheden på internettet
> Hvordan til at se godt ud på den første dag
> Hvordan til at identificere DDA
> Er den syvdages interval mellem ppiller er sikret?
> Hvordan til at vælge musikken til brylluppet
> Hvordan til at komplimentere en kvinde
> Hvordan til at vælge en film for den første dag
> Hvordan til at skrive en kærlighedssang til pigerne
> Hvordan til at starte en pige
> Hvad betyder navnet Paula - Paula betydningen af ​​navne
> Sådan at gå til bryllup
> Hvordan man skriver et kærlighedsbrev
> Jeg har ikke haft en menstruation juli, og fik kun 1 august beregne frugtbare og ufrugtbare dage kan jeg blive gravid, hvis du elskede den 13 dage cyklus.?
> I foråret huller
> hvem er de bedste positioner for første gang
> Hvordan til at imponere en dreng
> Hvordan ved du, at den fyr du har det
> Hvordan man vælger et traditionelt bryllup frisure
> . Hvordan fyre reagere på opsigelse
> Sådan organisere et bryllup med en cubansk tema
> Hvordan til at vælge en pige over internettet
> . Hvordan invitere pigen til mødet
> du tror på ppiller flyers, der siger, at operere fra den første dag at tage de piller Selvom du skal være forsigtig i de frugtbare dage?
> Hvordan til at vælge vielsesringe
> Hvad betyder navnet Valentina - Valentina betydningen af ​​navne
> Sådan laver du en vignet fra hofterne
> hvor godt de bryllupsbilleder
> Hvordan man vælger et bryllup Bouquet
Sprog
Artikler

København, DanmarkVis stort kort