Bedste råd til hverdagen

Forside Artikler Sprog

Sex og relationer

Tips om forelskelse og kærlighed, rådgivning til par, forførende beskeder, beskyttelse, ulykkelig kærlighed, knust hjerte, skilsmisse.

---------------------------------------------------------

Hvordan man kan reducere omkostningerne ved skilsmisse

Hvordan man kan reducere omkostningerne ved skilsmisse Skilsmisse kan koste ikke blot et godt helbred, men også en masse penge


Skilsmisse kan koste ikke blot et godt helbred, men også koster en masse penge på en skilsmisseret er 600 zl -. For det faktum, at retten tog sagen -. Til dette må vi tilføje de ekstra omkostninger forbundet med udtalelse fra eksperter, Desværre, vi ofte glemmer i dagens spørgsmål. Ønsket om penge og karriere, vi glemmer, hvad er virkelig vigtigt. Her er nogle metoder, der vil hjælpe dig til at bekymre sig om kærlighed, intimitet og hengivenhed.
u Overvej familien / u
ofte hævder at have partnere, der ikke opfører sig som du ønsker at? Det stammer sandsynligvis fra opdragelse. At acceptere det som er, skal du først forstå det forhold, der eksisterer mellem forældre, samarbejdspartnere, og kender de betingelser, hvorunder han levede som barn. Voksne ofte efterligner adfærden hos mennesker, som så som barn.
u Lyt omhyggeligt / u
varsel, at din partner taler til dig og til at kommunikere S. Som det drejer sig om andre mennesker? Se den forsigtigt - og det virker som en svær og stressende situationer. Hvordan skal man behandle med negative følelser?
u Kompromis / u
Du skal lære at løsne op. Evnen til at gå på kompromis, er en af ​​de vigtigste træk ved succesrige relationer.
u Sørg for tætte relationer / u
Det er ikke bare en seng. Den midterste mand er en, som jeg kan ikke klage og være vred på dig og ikke væmmes ved ham, hvis du gør noget pinligt - ligesom opkast -. Nærheden er baseret på det samlede engagement, forståelse og accept af andre.
u Vis din kærlighed / u
dag i stedet for at gentage ord som dig at vise din kærlighed i aktion. Dette er en langt bedre måde at bringe vores folk. Hvordan Hjem - Overrask din partner ved at forberede din livret Home -. Når din partner er i bad, trække på badeværelset spejl i rød læbestift hjerte Home -. Gør det til en ryg eller fodmassage Home -. Lad ham en talemeddelelse romantisk - for eksempel, kan jeg ikke vente med at tage mig i dine arme - Forside - Inden vi går på arbejde glider det i brevet taske eller jakke kærlighed. Brugte strandpromenaden ferier og højtider / u
Forskning har vist, at par, der deltager i religiøse ceremonier sammen og har en varig ægteskab. Det betyder ikke noget, at du er troende!
u ikke gå ind i argumenter / u
Forskning viser, at næsten 70% af det argument, ikke fører til nogen konklusioner. Så hvorfor postyret handlede om, og engagere sig i et argument? Men husk, ægteskab og relationer, der aldrig sige nok et stort problem.
u Respekt partner / u Aldrig
nedværdigende eller mindske værdien af ​​din partner! Gensidig respekt er den vigtigste faktor, der afgør lykke i ægteskabet - det er hverken sex eller penge! -.


> Hvad er det ansvar, som forældre til bryllup?
> . Hey, jeg har et alvorligt problem med sin kæreste sov mest sandsynligt frugtbare dage, men der var ingen ejakulation, fordi min kæreste var meget forsigtige, men 24 bør få en periode og ikke få det . I dag er den 3. februar, og stadig intet .. hvad kan jeg gøre?
> Hvordan at skabe en succesfuld ægteskab
> Hvor skal vi hen med en pige for en dato
> Hvordan til at helbrede et knust hjerte
> Hvordan at komme tættere på drenge
> . Hvordan til at bestemme børnetilskud
> Hvordan til at få drengene ud af skolen
> Hvordan til at pakke vin for unge par
> Sådan vælger du en ældre fyr
> Tillykke med fødslen af ​​barnet og SMS-beskeder til fødslen af ​​et barn
> Hvordan til at kontrollere vrede
> Sådan laver du et bryllup slør
> Sådan organisere engagement parter
> ideen om et romantisk frieri
> du har al den tid som uregelmæssig menstruation kan blive gravid?
> Hvordan til at slappe af på ferie
> Hvornår er det sikkert at have sex, ikke at blive gravid?
> For at undgå konflikter
> Hvordan lære empati
> Hvordan at flirte med sin mand
> Lykke er meningen og formålet med livet
> Hvordan skal man behandle med
> ! Hvor skal vi hen urolog eller en frugtbarhed test, hvor vi hjælper połroku kærlighed med min forlovede, og stadig få tid Tak People
> Hvordan at vinde sympati af vedtægter
> berømte citater fra filmene
> . Sådan Overlev forbindelsen
> firkløver
> Hvilken effekt har månefase i hverdagen
> Hvad at vide om svangerskabsforebyggende plaster?
Sprog
Artikler

København, DanmarkVis stort kort