Këshilla të mira për jetën e përditshme

Home Artikuj Gjuhë

Seksi dhe marrëdhëniet

Këshilla rreth pasion dhe dashuri, këshillimit për çifte, mesazhet joshëse, mbrojtje, dashuri pashpërblyerë, zemër të thyer, divorc.

---------------------------------------------------------

Si për të llogaritur pjellore dhe jopjellor

. Për të llogaritur ditët pjellore dhe jopjellore e ciklit fillon me ditën e parë të menstruacioneve

Cikli fillon me ditën e parë të menstruacioneve, atëherë ditët pjellore të ngjarë të fillojnë Nëse ju keni një numër prej 28 ditësh të tilla, 1 deri 9 prej ditëve tuaja të mundshme pjellore, të 10-17 ditë -. Ditëve pjellore .. e 18 dhe 28 infertil
Në qoftë se cikli juaj është më e gjatë apo e shkurtër, këtu ju keni një makinë llogaritëse për të llogaritur pjellore dhe jopjellore bregdet, i Links të dobishme / u Llogaritni dt dl pjellore dhe jopjellore - kalkulator / dt dd / dd / dl -


> Si për të publikuar
> ideja e martesës
> Si të duken të mira në ditë
> Si të njohin djalin në dashuri me ju
> se si të planifikojnë një natë e Shën Valentinit
> . Koha unë dakord me të dashurin e saj ishte shumë e bukur, por problemi është se vetëm një dhe i fundit takim ishte më ... Unë nuk i përgjigjen me një SMSsy Çfarë duhet të bëj shumë kujdes
> Si të jetë një martesë ideale Vizitues
> .? Çfarë duhet të bëni kur të mërzitur
> Si për të fituar simpati për fëmijët e adoptuar
> Si për tiu përgjigjur mesazhit të tij të parë |? Lidhje
> Si për të planifikuar muajin e mjaltit tuaj
> Si për të bërë pomandery dekorative
> Si te zgjidhni një fotograf martese
> .. Si të jetë një dashnor i mirë
> Si për të bërë një marrëdhënie në distancë të gjatë
> Si për të luftuar kundër varësisë kumar
> Si të marr një të huaj
> Si të bëhet një trup të djalit të tij
> Cili është menu për martesë?
> Si për të vënë një pecetë në një kravatë
> Sms përshëndetjet për Vitin e Ri, vargjet për vitin e ri dhe tekstet për vitin e ri
> . Si ti qasen me një vajzë në shkollë
> Unë nuk kam pasur një periudhë menstruale korrik, dhe mori vetëm 1 gusht për të llogaritur ditët pjellore dhe jopjellore mund të merrni shtatzënë në qoftë se ju e deshi ciklin 13 ditë.?
> Si për të biseduar me burrin e saj
> Statusi i trashë dhe i çmendur
> Si për të ndaluar këtë çështje
> Cili është dallimi në mes burrave dhe grave?
> Urime për diplomën, të diplomuar, të diplomuar
> Si do
> Si të erëz jetën e martuar
Gjuhë
Artikuj

Tiranë, ShqipëriView Larger Map